VIDEÓ: Hardstyle lakodalom!

Hozzávalók: laza pár, CO ágyú, DJ, csodás helyszín, na meg őrülten jó násznép!

Az egész onnan indult, hogy az Ifjú Pár Tiktokon talált egy ilyen CO ágyús amatőr videót egy lagziból, és úgy döntöttek, ők is akarnak ilyet. Próbáltam segíteni a kutakodásban, nem volt könnyű találni ilyen eszközt. Szerencsére végül találtak, igaz csak egy darabot, de azt is tudták ketten is tartani, így az élmény nem lett rosszabb.

 

Mivel a szerkezet egy nagyobb palackhoz van kötve, véges a felhasználás ideje. Nagyjából egy szám alatt ki is fújták belőle a füstöt, így nekünk szolgáltatóknak képben kellett lennünk, hogy mikor lesz az akció, nehogy épp akkor menjünk ki WC-re 🙂 10 órakor összeállt a technika, DJ Kondor pedig addig izzította a násznépet, hogy a kiosztott fényrudakkal álljanak be a tánctérre, és indulhatott a meglepetés! (A videóban hallható zene csak a produkcióhoz szólt, amúgy a lagzi többi részén nem ilyen stílusra bulizott a násznép 🙂 ).

A videó alatt még lesz egy kis infó!

 

 

Ha a jövőben Ti is szeretnétek ilyet, keressetek meg bátran, és segítek elérhetőséggel a technika bérlésében! De mindenképp érdeklődjétek meg az esküvő tervezett helyszínén is, hogy hozzájárulnak-e, hisz nem mindenhol engedélyezik az ilyen eszközöket!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.