Több, mint száz táncos az utcán

Mint az amerikai filmekben: összegyűlt rengeteg táncos egy kellemes szombat délutánon, majd előadtak egy show-t az utcán. Aztán leléptek. Mi pedig 4 kamerával megörökítettük ezt.

Október közepén kaptam egy felkérést: 17-én délután háromkor a Mária szobornál a Dirty Dance Sopron tart nagyszabású flashmobot, ezt kellene megörökítenünk. Ráadásul a Soproni Ifjúsági és Média Klub videós csoport tagjaival közösen, amolyan gyakorlatként. Sok időnk nem volt felkészülni, egyedül péntek este 9-től tudtuk megnézni a helyszínen a főpróbát, de oda is csak ketten értünk ki Mátéval. Persze ez alapján nagyjából betájoltuk, hogy ki milyen kamerával és mozgatóeszközzel tud jönni, milyen objektívvel, milyen beállítással, merre felé mozog majd, de még Messengeren egyeztettünk a harmadik taggal, Bencével is. Viszont élesben csak a bemutató előtt találkoztunk mindannyian. Összehangoltuk a technikákat, és próbáltunk úgy helyezkedni, hogy a szülők és nézelődők tömkelege között elférjünk azért. Ráadásul egy tiszteletbeli klubos tag, Kata is beállt egy kamerával, gyors le is támadtam, hogy a felvételét küldje majd át mindenképp.

Technikai részletekbe nem megyek bele, lényeg, hogy néhány fennakadás természetesen adódott, hiszen csak az utolsó pillanatban csöppentünk bele, és mi nem is próbáltunk. Ezzel együtt szerintem sikerült átadni egy flashmob-hangulatot, látványos és akciódús felvételekkel. Ha még nem láttad, most pótold, ha pedig már láttad, nézd meg újra! 🙂 KATT A KÉPRE!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.