Kinek lesz egyedi esküvői klipje 2022-ben? Keress meg még most! ;)

Különleges helyszín? Rendhagyó program? Hardstyle lagzi? Egyedi ötlet az esküvő előtti napokban? Bármire nyitott vagyok, hogy az amúgy is csodás napotokból egy még személyesebb klipet forgathassunk! Addig is kukkantsatok bele az elmúlt időszakban készült filmjeimbe!

Visszanéznétek az esküvőtök előtti napok izgalmait? Vagy szeretnétek egyedi hangulatú klipben viszont látni a nagy nap eseményeit? Az se baj, ha mindkettőre NEM a válasz, klasszik, szép klipeket is szívesen készítek! De ha mégis rendhagyó kisfilmet szeretnétek, már kezdhetjük is az ötletelést! 🙂

Tudom, sok szolgáltató ragaszkodik ahhoz, hogy az esküvőn úgy történjen minden, ahogy a nagykönyvben meg van írva, hisz abban van rutinja és azt tudja igazán megvalósítani. Sok szempontból én is szeretem ezt, de egy jó szervezés mellett abszolút nyitott vagyok akár egy szokásostól merőben eltérő esküvőre is, vagy egy olyan együttműködésre, ahol már az esküvő előtti napokban is forgatok a párral (a helyszín díszítését, az utolsó nap idegeskedését, összeveszést-kibékülést, vagy bármi egyedi ötletet).

Persze, azt is tudom, hogy a szülők, rokonok, sőt néha maga a pár is a hagyományoshoz ragaszkodik: a klip készüljön az esküvő eseményeiről, legyen megható és szép. Kész, punktum. Ezzel sincs baj, ha épp erre van igényetek, azt is örömmel tudom vállalni.

Viszont 2022 nyarára időpontoktól függően 3-4 esküvőt tudok már csak vállalni, így ha gondolkodtok egy klipben, írjatok rám mielőbb, és ha még nem is biztos a projekt, legalább “ceruzával beírom a Google-naptáramba” :). Elérhetőségekért katt ide!

Addig pedig hangulatfokozóként íme néhány alkotásom 2021-ből:

Saci és Máté nem szarozott, az egyébként is elég jól pörgő retro-buliba betoltak egy kis EDM-zenét meg némi extra látványt 🙂

 

Barbi és Csaba úgy döntöttek, hogy nem akarnak egész napos hercehurcát, így kiválasztottak egy csodás helyszínt, ahol mindent meg tudtak valósítani – megspékelve egy igazán laza atyával, aki szabadtéren is összeadta őket 😉

 

Igazán látványos zöldövezetből indultunk Katával és Szabival, hogy egy könnyed templomi szertartás után egy igazán jó hangulatú lagzin vegyünk részt:

 

Klári és Ricsi voltak az elsők, akik a soproni Lenck-villa kertjében házasodtak össze, majd egy zseniális lagzit hoztak össze vicces és kreatív pillanatokkal!

 

Anett és Kari klipje is egész modern stílusú lett a zeneválasztás miatt is, de amúgy is könnyű dolgom volt velük: egyszerű, de nagyszerű esküvőt csaptak!

 

Két nap is forgattam Elvira és Dávid nagy napján, vagyis napjain. Pénteken szűkkörű polgári, szombaton meg nagykörű templomi összeadás, és egy igazán pörgős lagzi volt a programban:

 

Hagyományos esküvőt tartott Moncsi és Dávid, ahol egészen szórakoztatóvá vált a délután a vőfély által levezényelt összeadással, majd pedig egy jókora ünnepléssel:

 

Számomra még tartogat sok utómunkát az idei esküvői szezon, és remélhetőleg még télen is forgatok kétszer is! Katt a Facebook-oldalamra, ahol látni fogjátok az elkészült filmeket! Ha pedig meggyőzött titeket valamelyik fenti film, írjatok üzenetet is bátran!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.