Íme egy jól szervezett, könnyed esküvő klipje!

Megkezdtük a 2021-es nyári szezont, ilyen volt az első lagzis napom.

Klip a végén!

Dél környékén érkeztem meg a menyasszonyhoz, az ő készülődését követtem a klipben, ráadásul már viszonylag korai szakasztól: a fodrász és a sminkes munkáját, plusz az öltözést is sikerült megörökíteni. Innen egy közeli, eddig esküvőkben nem bővelkedő helyszínre ballagtunk át, a soproni Lenck-villához. A helyszín csodás, ráadásul az idő is nagyon velünk volt, ugyanis pont a szertartás kezdetére elbújt a Nap, így igazán kellemes fények között tudtunk dolgozni Szita Marci fotóssal együtt.

Lerch-Fülöp Eszti vezényelte a ceremóniát, aki mint mindig, most is remekül felkészült és valóban személyes hangvételű összeadást láthattunk tőle. Utána egy kis fotózgatás következett, és már indultunk is a lagzi helyszínére.

A Solo étterem előtt folytattuk a programot Szabó Arnold, a sárga cilinderes ceremóniamester vezényletével (persze ő már a villánál is tevékenykedett és nagy segítség volt minden szolgáltató számára a szervezettsége). Először láttam csokordobás helyett a fenti képen látható megoldást, ami azt gondolom, sokkal praktikusabb. Legalábbis mintha egyre több olyan felvételem lenne, amin senki sem akarja elkapni a csokrot, maximum épp sikerül valakinek a kezébe hajítani 🙂 Itt a hajadon lányok megfogják a szalagokat és elindulnak körbe, ezzel elkezdik becsavarni a szalagokkal a csokrot. Közben pedig az ifjú pár középen sorban elvágja a szalagokat, míg végül egy marad – aki megkapja a csokrot. Nincs menekvés! 🙂

Élmény volt a remekül behűtött étterembe belépni, ahol a vacsora előtt annyi köszöntőbeszédet hallottunk, mint én az összes eddigi esküvőmön együtt – sem. 🙂 De frappánsak és összeszedettek voltak, érezhetően felkészült minden felszólalaló – így kell ezt! Viszonylag korán indult is a lagzi, amihez Korda Péter DJ adta az ütemet, ráadásul igényesen mixelve, egy valódi folyamatos bulit generálva. A násznép pedig egyre jobban bele is jött az ünneplésbe, amihez néha Arnold is hozzátett némi hangulatot.

Summázva: ha találtok igazán jó szolgáltatókat és helyszín(eke)t, akkor könnyedén és felszabadultan élvezhetitek a Nagy Napotokat. Ha pedig a napi programot is csak olyan programokkal rakjátok tele, ami illik hozzátok, akkor jó eséllyel a násznép is szívesen részt vesz mindenben 🙂

Éljen az Ifjú Pár!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.