Ilyen felvételről álmodunk az esküvőkön?

Talán nem csak mi, filmesek, hanem a párok – jó, főleg a menyasszonyok – is. Na de elemezzük ki, mitől lett ez tényleg ilyen jó!


Első 2022-es esküvőm egyik snittjét láttad. Remélem! Ha nem, akkor kérlek előbb játszd le ezt a pár mp-es videót!

Eszesfilms kolléga Instagramon azt írta, hogy ilyen snittről álmodunk az esküvőkön. Azt hiszem igaza volt, de nézzük meg, mitől is lett ennyire jó!

 

TECHNIKA

Kezdjük technikai oldalról. Feltettem a kamerára egy 18 mm-es nagylátószögű objektívet. Ennek előnye, hogy nagyon sokminden belefér a képbe, így elég közel tudok menni a párhoz, és tényleg szinte velük tudom átélni ezeket a pillanatokat. (Szó szerint, fél órával később is szedtem a rizst a hajamból 😀 ). Nem megyek bele nagyon, de ez ilyen látószöggel könnyebb mozogni, így tudtam tolatni is a kamerával. Ja, utólag pedig lelassítottam a felére a videót, amivel méginkább átélhető ez a felemelő pillanat, plusz adtam kellemes élénk színeket is a felvételnek.

Azt még gyorsan hozzátenném, hogy kellettek a jó kollegák is: Erős Dávid CM a megírt menetrendjében jelezte is, hogy itt kifelé jövet rizsszórás történik majd, így fel tudtam készülni előre: feltettem a szertartás végére a nagylátószögű objektívet, és nem is gondolkodtam azon, hogy esetleg a kivonulást hátulról veszem fel, ahogy a pár halad kifelé a nagy fény irányába, hanem kifutottam eléjük. És had említsem meg fotós kolleginát, Miát, akivel meg is vitattuk, hogy itt ő is szívesen vált nagylátószögre, így egymás felvételébe se lógtunk be, vállt vállnak vetve tolattunk hátra a pár előtt – remélem neki is sikerültek frankó képek itt 🙂

 

TARTALOM

No de nézzük meg tartalmilag is a felvételt. Nyilván sokat számít, hogy egy szép templom előtt készültek a felvételek. Nagy pluszpont jár a koszorúslányoknak, akik a rózsaszín ruhájukhoz felvették a hidegben ezt a kék farmerdzsekit, őrülten jó színkombó, feldobja a képet. Segít az is, hogy virágszirmok is kerültek a rizs közé, így nem csak a fehér, aprószemű rizs repül a felvételen. És végül, de nem utolsó sorban: nagyon sokat dob a felvételen a pár: persze, szépek is – de hát ki nem szép az esküvőn? 🙂 De nézzétek meg a reakciókat – különösen a menyasszonyt: kéz a magasba, és sikítás! Ez ad egy hatalmas feelinget ennek a pár mp-nek!

 

Szóval kedves Ifjú Párok: ha szeretnétek hasonló látványt a saját esküvőtökön, javaslom, hogy bízzátok meg a ceremóniamester ennek a megszervezésével (a pár maradjon a templomban, a násznép álljon ki előbb, helyezkedjen el megfelelően, kapjon mindenki egy maroknyi rizst, legyen egyértelmű. hogy mikor kell feldobni (nehogy akkor kezdjék, amikor még épp csak kidugja a fejét a pár a templomból)). És élvezzétek a pillanatot hasonló módon, mint Bettiék!

Ha kérdésed van, írj rám bátran a Messenger gombra kattintva, vagy keress az elérhetőségeimen!

#ÉLJENEKAZIFJÚPÁROK

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.