IGEN! De mi jön ezután?

Elkezdünk szolgáltatókat keresni az esküvőre. Ha csak az “asszonynak” nincs már meg a kész listája… 🙂

Bizony, a lánykéréssel nem zárul le semmi, sőt, ezután jön a java: az ESKÜVŐ! Bár sok esetben ezt a nők intézik javarészt, a legjobb, ha ketten rakjátok össze. Nézzük, mire is van szükség első körben:

  • Helyszín: hát valahol meg kell tartani az esküvőt! Függően attól, hogy mennyi mindent szeretnétek, akár egy helyszín is elég lehet, de persze nem kizárt, hogy külön akartok készülődni, vendégeket várni, esetleg templomba is menni, akkor viszont mindent fel kell keresni, ráadásul jellemzően a legtutibb helyek már be vannak táblázva.
  • Ruhák: na, ezt már tényleg lehet, hogy tudja a menyasszony! De azért a vőlegénynek is jó, ha talál egy szép zakót, ami jól is áll rajta.
  • Kozmetikus, fodrász: kell-e magyarázni? 🙂
  • Vőfély, ceremóniamester: érdemes lehet akár már az elején megkeresni, ugyanis sokat tud segíteni már a szervezésben is a rutinjával. Nektek jó eséllyel az első saját esküvőtök, ő meg már látott akár többtucatot is. Ismeri a buktatókat, tudja, mire mennyi időt érdemes rászánni – így már jobban lehet tervezni a többit.
  • Zenekar, dj: mivel az esküvő jórészét a lagzi tölti ki – már ha akartok lagzit – fontos pont ez is. Meg kell találni a jó stílust, de lehet kombinálni is (például éjjel 2-ig zenekar, onnantól dj).
  • Fotós: nem kell túlzottan magyarázni: egy násznépbe meghívott vendégtől nem várhatjuk el, hogy szépen megörökítsen minél jobb pillanatokat, de egy külsős, rutinos fotós megoldja. Sőt, egy laza jegyes fotózást, meg esküvői kreatív fotózást is bevállalhattok vele.
  • Filmes: bizony: egy kép többet mond ezer szónál, no de akkor egy film mennyit mond? Sokat! Például egy highlights film, zenével összeollózva olyan érzelmi bombaként hat, hogy azt nehéz elmondani.
  • Dekor, virágok: az egész esküvő hangulatára hatással lehet egy szép ízléses, akár kreatív, vicces dekoráció. A lánykikérésnél, a szertartáson vagy épp a lagziban is – de akár a lagzi helyszínére vezető úton is sokat dobhat! A virágoknál meg nem elég csak arra gondolni, hogy a szertartás után valakinek a kezébe kell dobni…

Ezek most csak az alapok, de ez is elég szép lista, nem? Na de örömmel jelentem, hogy épp egy filmes oldalán jársz 🙂 Nézz körbe, ha tetszenek a munkáim,

írj bátran a krisztiangazsovics@gmail.com e-mail címre, vagy a KR foto . film . marketing oldalon a Facebookon.

DE!

Mutatok egy rövid filmet, amit 11 szolgáltatóval közösen alkottunk meg. Figyeld a helyszínt, a dekorációt, a virágokat, a tortát, a vendégváró falatkákat és lekvárokat, a sminket, a hajat, a női ruhát és a férfi ruhát a fotóst és a filmet. Ezek közül bármelyik érdekel, írd meg nyugodtan, akár mindannyian a rendelkezésetekre állunk!

Ha további szolgáltatókat kerestek, abban is szívesen segítek!

És még egy kis film a végére: így dolgozunk mi! Ha a film nem indul, katt ide!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.