Esküvők a kamera mögül – katt!

A filmes témákról én írok, de egyéb területeken is megosztom a tapasztalataimat, sőt, további szolgáltatók is írnak majd neked – csak egy email cím és egy név szükséges!

Esküvői sztorikat, érdekességeket, szakmai részleteket osztok meg veled, ha megadod az email címed és a neved a lenti blokkban! Igyekszem érdekesen és viccesen fogalmazni, de hogy ne csak én írjak, lesznek ceremóniamesterek, szervezők, fotósok, zenészek, és még sokan mások, akik szintén sztoriznak és adnak tippeket, hogy biztosan jól süljön el az esküvőd! Ha pedig az is érdekel, hogy készülnek a kreatív videóim, a klipek, reklámok, akkor jelöld be bátran, és további érdekességeket is kapsz majd az email fiókodba! 🙂

Ígérem, nem küldök f***ságokat, csak időnként egy-egy levelet érdekességekkel! Ha mégse tetszik, bármikor rányomhatsz a levelek alján, hogy nem kérsz többet!

FONTOS: a visszaigazoló email lehet, hogy a Promóciók fül alá érkezik, esetleg a Spam mappába – bár az nem szokott előfordulni. Ha nem látod pár percen belül, nézd meg ezeket a lehetőségeket is, és nyomd be, hogy “nem spam”, vagy húzd át a sima Beérkező levelek mappába!

 

Küldj nekem esküvői híreket, ajánlatokat, érdekességeket!Engem ez érdekel:

 

*Bármikor leíratkozhatsz a leveleimről, ha a hírlevelek alján lévő “leiratkozom a hírlevélről” linkre kattintasz!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.