Egyszercsak beültettek a kamera elé beszélni…

Több, mint egy éve kezdtük el a fashionRovat című magazin forgatásait egy négy fős csapattal – pontosabban három plusz egy hang 🙂 Egy kellemes szeptemberi forgatásnál azonban spontán engem is beültettek a srácok a kamera elé egy beszélgetésre.

Schubert Krisztián már sokaknak ismerős lehet a Rádió 1-ről, Kovács Zoltán pedig az elit fodrászok köréből. Ők ketten álmodták meg a fashionRovatot, amihez felkerestek mint operatőr-vágó. Bemutattuk a szoláriumozást pro és kontra, a bútortrendeket, a szemüvegeket, voltunk lőtéren és a VOLT Fesztiválon is, meg még sorolhatnám. Ráadásul nem akármilyen nevek adták már az arcukat a műsorunkhoz: dr. Zacher Gábor a VOLT-on adott egy élménydús interjút nekünk – sőt, inkább egy csodálatos monológot, Rubint Rékát pedig a saját táborában csíptük el, ahol annyira kedves, közvetlen volt, hogy ha a menedzsere nem jelzi, hogy 5 perc múlva tárgyalása van, akkor talán még egy órát elcsacsogunk vele. Az adásokat már most több ezren nézik, pedig nem reklámozzuk, ahogy a srácok az alábbi videóben beszélnek is róla, most tanulunk.

A 10. adásban a srácok nézői kérdésekre válaszolgattak, és ha már egy ilyen nyugis forgatásunk lett, beültettek engem is pár percre a kamera elé. Ez sült ki belőle:

Facebookon itt nézheted:

 

De ha a Youtube kényelmesebb, itt találod:

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.