Egy kellemes kávé?

Megtetszett a B-roll stílusú filmezés, úgyhogy beugrottam a Museum Cafébe kipróbálni.

Anno azt tanították nekünk operatőr szakon, hogy mivel egyre kisebbek a kamerák, merjük mozgatni őket, ugyanis sokkal látványosabb felvételeket lehet így készíteni. Úgy látom igaza volt oktatóinknak, világszerte divat mozogni a kamerákkal. Mostanság pedig felfigyeltem az úgynevezett B-roll filmezésre, bár eredetileg ez annyit takar, hogy a legfontosabb, fő felvételeink mellé vágóképeket, illusztrációkat készítünk. Mostanság viszont ezt a megnevezést használják az olyan videókra is, ahol nagyon látványosan követnek egy-egy mozdulatot, lehetőleg persze úgy, hogy két egymást követő felvétel között még valamiféle kapcsolat is legyen, ne csak vaktában jöjjenek egymás után. Nos, egy ilyet próbáltam ki a soproni Museum Caféban!

🎞 KR foto . film . marketing

Közzétette: Museum Cafe – 2020. március 3., kedd

 

Ha úgy érzed, projektednek, cégednek, vagy akár személyesen neked szükséged lenne ilyen jellegű látványos, figyelemfelkeltő kisfilmre,

keress mielőbb!

Jobb ha üzensz, mert telefonon csak elvétve érsz el 🙂 krisztiangazsovics@gmail.com az email-em, de megtalálsz Facebookon is a KR foto . film . marketing oldalon!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.